Loading banner image
Loading image

Produksioni Treva

27.1KSUBSCRIBERS
40.9MVIEWS
406VIDEOS
Austria
Entertainment
2009-02-19

DESCRIPTION

Produksioni muzikor "Treva"

Ne kete kanal do te gjeni kenge tradicionale shqiptare te zones se veriut dhe me gjere.
Nje repertor me kenge, valle, humor dhe reportazhe nder vite.
Ketu do gjeni folklorin tone burimor ,pasurine e malle kombetare,krenarine se kush jemi,identitetindhe traditen tone te trasheguar, qe improvizohet nga keta artiste te talentuar.Keto kenge jane eksluzivitet vetem i Produksionit 'TREVA' qe perfaqson SHOQERINE KULTURORE TREVA, me miratim ligjor.
Te gjitha keto kenge dhe melodi jane krijimtari e re dhe nder vite, dhe jane te çartefikuara nga ZYRA SHQIPTARE E TE DREJTAVE TE AUTORI-TIRANE-Z.SH.D.A., ne varg,ne orkestracion dhe ne krijimtari.
Drejtuesi i ketij kanali muzikor : Fran Kodra (Kompozitor, instrumentist, kengetar dhe ruajtes i vlerave kulturore folklorike shqiptare).
Kontakt:
E-mail : frankodra@hotmail.com
Tel : (Shqiperi) +355 683618815, (Austri) +43 660 3840323
Austri
Produksioni muzikor "Treva"
HIGH
200+%
Subscribers Engagement
compared to channels with similar statistics
HIGH
44.6%
Video Popularity
compared to channels with similar views
MODERATE
9.9%
Channel Growth
compared to channels with a similar number of subscribers
ESTIMATED MONTHLY EARNINGS
$234 - $3.3K
ESTIMATED YEARLY EARNINGS
$2.8K - $39.8K
SUBSCRIBERS
27,083+611
VIEWS
40,881,907+1M

STATISTICS

DATE
2019-08-17
2019-08-18
2019-08-19
2019-08-20
2019-08-21
2019-08-22
2019-08-23
2019-08-24
2019-08-25
2019-08-26
2019-08-27
2019-08-28
2019-08-29
2019-08-30
2019-08-31
2019-09-01
2019-09-02
2019-09-03
2019-09-04
2019-09-05
2019-09-06
2019-09-07
2019-09-08
2019-09-09
2019-09-10
2019-09-11
2019-09-12
2019-09-13
2019-09-14
2019-09-15
AVERAGE
SUBSCRIBERS
26,49321
26,51118
26,5165
26,52812
26,54416
26,56117
26,58019
26,59616
26,61418
26,64127
26,67635
26,69317
26,71724
26,73518
26,75520
26,78025
26,81232
26,83422
26,86531
26,89025
26,91222
26,93422
26,96531
26,98722
27,00821
27,02416
27,03713
27,05013
27,07323
27,08310
20
VIEWS
39,901,75535,191
39,940,12538,370
39,970,69430,569
40,001,28030,586
40,034,12432,844
40,066,53632,412
40,099,04332,507
40,133,33834,295
40,171,30137,963
40,202,71431,413
40,237,58334,869
40,272,09634,513
40,304,99632,900
40,337,54032,544
40,373,41135,871
40,412,17238,761
40,448,53536,363
40,475,96127,426
40,521,13245,171
40,561,41440,282
40,593,10331,689
40,629,50136,398
40,661,76732,266
40,692,62730,860
40,722,47129,844
40,750,33927,868
40,782,05831,719
40,814,47932,421
40,844,82030,341
40,881,90737,087
33,845
SHOW MORE STATISTICS
LOADING VIDEOS